středa 13. září 2017

Dallasban Nowitzki ellenállt a vágásnak, és elért a csillagokhoz a hálózsákkal

Az első NBA-játékában Nowitzki nem szerezte a játékot. Tartása Dallas neki, ha győződve, hogy miután a fogalmazási költözött az Egyesült Államokba, de a liga elnyeli lockout, és végül kezdte a szezont a jelenlegi klub Würzburg.

A fiú kézilabda és a német válogatott kosárlabda, azonban tudta, hogy elvárja, semmi egyszerű Amerikában. Annak ellenére, hogy köztudott, hogy ez inkább pesszimista.

Amikor 1999 februárjában Ez adta ki az első szezonban az NBA-ben, ő beszélt az edző Don Nelson egy rejtett tehetség, hogy megnyeri a díjat Az év újonca és meghódítja az egész versenyt. Tapasztalt újító Nelson felismerte a potenciális rendesen, csak az események elébe.

A hórihorgas német debütált, amikor átadta csak két pontot hatos és hiányzott mind bet365 fogadás bónusz az öt lövések a területen.Az első évben alapvetően csak akkor húzódott össze, amikor csak húsz percig volt képes nyolc pontot szerezni nagyon gyenge lövési sikerrel és három lepattanóval, és a kisebb Würzburgból való elmozdulás után is gyengén emelkedett, ahol korábban játszott , Dallas, az Egyesült Államok egyik legnagyobb városa. És ne felejtsük el, hogy minden Texasban nagyobb, mint az egész Amerika…

"Volt párszor a fejemben, de a versenyképes lélegzetem nem engedett engem. Aztán elkaptam a nyári bajnokságot, jobb lett a második szezon, és nem gondoltam vissza.És így nekem, de nehéz volt „mondja Nowitzki.

A korábbi bajok nem csatlakozik csak a játék, gyenge angol nem tette lehetővé a fiatalember közös problémák megoldása lakosai az Egyesült Államokban.

" Nem tudom, hogyan kell telefonszá mlát és kábeltévét fizetni. El kellett mennem vele a bankba, és megmutatnám neki, hogyan írhat egy csekket és más dolgokat. Szinte egy évig hazamentem Dallasba, és egyáltalán nem volt otthon otthon. Csak ágy, asztal és szék.Szóval szégyelltük magunkat "- mondja csapattársa és Steve Nash, aki bet365 mobil sportfogadás sztárja majdnem húszéves interjújában." Amikor a város körül jártam, Egy kicsit a német konyha remekeivel, és klasszikus steaket csináltam, nagyon gyakran mentem és sokat segített "- nevetett Nowitzki korai kezdeteiről. A viccek fiatal célpontja is volt csapattársaitól, sőt az excentrikus Mark Cuban-tól, a Dallas Mavericks tulajdonosától.Amikor először 2002-ben választották meg az NBA Csillagot, valószínűleg ő volt az egyetlen játékos a keresztszalagok és a hálózsák történetében.

"Azt mondtuk neki, hogy csomagként utaz ik le alvással, mert "A történetekről híres kubai történetet gyakran a csillagok története vonzza tradícióként." Tíz évvel később a Mavericks tagjai emlékeztetnek a csillagok karrierjének legérzékesebb helyzetére. A 2011-es döntőben csak a végső másodperc volt, és Dallas az NBA play-off történetének egyik legnagyobb meseával végzett, amikor a LeBron James, Dwyan Wad és Chris Bos lelkes Miami csapatával játszott. Ezenkívül bosszút állt a 2006-os döntőért. Dirk kiszabadult a pályáról a záró másodpercekben, mert egyedül akar lenni.Nem akarta, hogy a világ sírni látja. Elment a mögötte lévő öltözőhöz, a kamera mögött, és a Mavericks sajtószóvivője. Dirk, a kamerák várnak. Vissza kell mennie a pályára. El fog múlni a trófeát MVP döntők, „mondta Nowitzkému egyik alkalmazott a klub.

" Add oda valakinek, azt kell, hogy egyedül, „kiáltotta a könnyein keresztül Nowitzki mielőtt rájött, hog y mit mondott, és nem sokkal később elment a legnagyobb életképes trófeát.

Nowitzkého hobbi a zene is ismert. Sok csapattársai és ellenfelei értelmezni, ahogy dobja a vonalat, vagy meg kell szakítania a kiegyensúlyozott mérkőzést zümmögő.

„Hallottam őt, mint egy kisbaba, de én nem tudom.Megkérdeztem, de nem beszél a játék során „, mondja a csillag csillag LeBron James.

Ez volt talán Davida Hasselhoffa, mert ez Dirk kedvenc énekese. A "Keresi a szabadságot" nyilvánvalóan mit tesz, amikor a kiegyensúlyozott meccs végső másodpercében lő a büntetőbe. A dal is gitár, ahogy megmutatta tavaly egy talk show otthon, Németországban.

bet365 online fogadási útmutatók Összességében Nowitzki ismert showman. Az interneten kering sok tréfás szerepelt a reklámkampány Mavericks hazai pályán, és nem a Mavs, hogy nem jelennek meg a kocka néhá ny őrült ruha.

A karrier már sok kérdés maradt.Az egyik legfontosabb dolog az, hogy mikor fog Dallas építeni Dirk 36 éves szobrát? Ha bármelyik NBA-tulajdonos eléggé feldúlt ahhoz, hogy bet365 sportfogadás bónuszok karrierjének vége előtt megépítse a szobrot, Mark Cuban. Mavs szereti őt, és Dirk még több, és a szobor jön, még csak nem is kell kétségbe vonni. De a kubai régen megígérte neki. Plusz nem kell túl sokat gondolkodnod, hogy a szobor hogyan néz ki. A One Hundredth egy egylábú lövés Nowitzki másolásából szinte az egész kosárlabda világban.


"Ezek olyan dolgok, amiket soha nem gondoltam. Hogy van egy szoborom? Még mindig nem teszem ezt. Azt álmodtam, hogy az NBA-ban játszanom és jó, de egy szobor? Soha nem jutott eszembe.De ha j ön, szeretnék részt venni benne, hogy kiválasszam a megfelelő frizurát, "mosolyog Nowitzki."

bet365 mobil fogadás

Žádné komentáře:

Okomentovat