pátek 14. dubna 2017

Anglicko sa musí veriť a ísť na Zaujmú trénera

Anglicko full-back je dobre známy pre bytie úprimný a emocionálne charakter, a my všetci by sme mali vyjadriť svoju vďačnosť k nemu za to, že áno, ale v okamihu, keď idete verejnosti k problematike rozpadu v esprit de corps, že je to pravdepodobné, že viac ako niekoľko svojich spoluhráčov sa bude cítiť, že už nemôže veriť you.RFU varoval cez vymenovanie, zámoria mesiáša 'ako tréner Anglicka Celý článok

ako môžete veriť niekoho, ktorý nemá veriť?Jeho zásah môže byť skôr páčidlom v rane než motýlie stehom.

Napriek tomu, v narastania výsmechu to bolo úplne pozitívny vstup v porovnaní s odhalením, že kit-muž známy ako Reg mal presvedčil nie koľko hráčov, aby sa nezanedbateľnou punt na LGO Energy. Energia ako u doplnku, môžete myslieť - rovnako ako v plechovkách proteínový prášok ťažké lugged okolo od Reg vo svojej brandži. Zrejme nie. Reg so zapojením LGO, ako je tomu u ropy vrtné spoločnosti, ktorej akcie cena nie celkom ísť cestou reg predpovedal. To pomáha vysvetliť, prečo dôvera nie je uvedený v tábore.

Niet pochýb o tom, že sú ďalšie odhalenie prísť. Zvesti lietať, keď režim je v limbu; netesnosti núdze.To ešte príde ako prekvapenie, vzhľadom k povesti Twickenham má za to, že pilierom trochu dusno Anglicku, že by mal padnúť za obeť týchto pravidelných záchvaty nenormálne správanie.

A predsa nie sú tak veľkým prekvapením vôbec. Trochu lahodný bezprávia bola veľmi určujúce stav za 20 rokov sme mali profesionálny rugby. Anglicko nie je nikdy ďaleko za sebou medzi dodávateľom klubov a materské riadiaci orgán.

Tieto k luby sú niečo iné ako zástupcu dusno Anglicka.Upustil bez varovania v roku 1995 do profesionality, oni prežili tvrdo: tým, že všetkých päť pohromade; zlepenie a tým, že nikdy vyhýbajú z boja, keď dôvera - slovo, ktoré nezmizne - pokazí. Sú baroni, a keď kráľ Anglicka prichádza-povolanie k zvýšeniu národný tím, majú kované Magna Carta - zmluvu hráč uvoľňovaním - to sú termíny a podmienky, ktoré sa objavili od 20. rokov boj o kontrolu .

Každá tréner, ktorý príde a očakáva, že bude mať voľný prístup k najlepším hráčom vo svojej novej krajine, aby sa mohol pozrieť tu a experimentovať tam a vymeniť tohto hráča za to v predvečer Six Nations, dobre, že môže znovu myslieť.Anglicko nie je Wales alebo Austrálii alebo na Novom Zélande. Je England, silný na klubové autonómiu, nejednoznačné o jeho oddanosti k národnej veci.

Jake White and Eddie Jones by počítať boli okolo bloku a manipuláciu zl ožité postavy a nepríjemné situácie. Michael Cheik prepísal pravidlá austrálskej spôsobilosti, keď sa otočil vzdorujúcich klokany do Svetový pohár finalistov v priebehu 12 mesiacov. Ale Anglicko sa líšia. Hráči sú klimatizované a zmluvne vytrvať dlhého klubovej sezóny. Anglicko národný tím hrať v krátkych kampaniach, ale s vysokými dobe ball-in-play.

V prípade, že je prioritou klubu je dohnať a predbehnúť Francúzsku.To znamená, že aj investícia BT v klube ragby, aby im finančné svalov a ramenné svaly vziať na Toulon a Clermont. Hromadne up to najlepšie z Anglicka a mlátiť zver Francúzska. A celú tú dobu, národné tímy hovoria o oslobodenie hráči, beh viac, okolo viac, myslenie hry, kde sa lopta byť nažive 60 z 80 minút.

Ak chcete tréner Anglicka musíte spoznať kultúru a nedostatok dôvery v Anglicku. Pri všetkej úcte k biela a Jonesom a Cheik - významnými medzinárodnými trénermi všetkých - to je úloha pre trénera anglickej. Alebo Warren Gatland, ktorý mal úspech s Wasps.Okrem toho, že Gatland povedal, že býva s Walesom do roku 2019 a je známy a miloval (vo Walese) za udržiavanie svojho word.Warren Gatland:, Nie som záujem o prácu v Anglicku 'Čítajte viac

Ian Ritchie uviedol, že medzinárodné skúsenosti záležitosťou. Výkonný riaditeľ na RFU mohlo byť odporučené, aby stanovili akékoľvek podmienky. K čomu menuje Lancaster, nebude vykúpiť jednoduchým obrátením kritéria minule.

Mohlo by to byť tiež poukázal na to, že Rob Baxter bol asistentom Lancasteri v Anglicku turné do Argentíny v roku 2013. Does že počet aj medzinárodné skúsenosti, alebo len chuť?Závisí Ak Anglicko board chcú ponúknuť kouča Exeter prácu.

V súčasnej dobe je každý pruh White Zdá sa, že odtiahol od vyjadrujú žiadny záujem. Jones má rád svoj pohľad na Stolovú horu. Wayne Smith sa teší pauzu od hry. Mike Ford of Bath a Baxter of Exeter uviedli, že majú projekty dokončiť vo svojich kluboch.

Podľa všetkého ide o vypočítaný nechuť z naozaj záujem. Majú úprimne musieť byť povedané, že sa jedná o jeden z slivkovej pracovných miest v hre - je vyložene podivné, často frustrujúce a vždy náročnú prácu, ale určite švestkéa?A veľmi dobre odmenení, pretože akosi "najbohatší únie vo svete" je vždy pripojená do Anglicka.

Takže, kde Anglicko, najbohatší únie vo svete, obrátiť na svojho muža? A kedy? Nemôžu meškanie, pretože tam je len toľko výsmechu RFU môžu absorbovať bez drobenia. Ale nemôžu ju uponáhľať jeden. Robiť zle volania teraz a puto dôvery, ktorá spája tie najlepšie tímy zmizne z domácej šatne u Twickenham.


Žádné komentáře:

Okomentovat