úterý 11. dubna 2017

Roger Federer oslňuje poraziť Andy Murray v Cincinnati Masters

Andy Murray prehral s Rogerom Federerom piatykrát v rade, ale bol vľavo s menšou útechou, že Novak Djokovic mohol poraziť omladený maestro v nedeľňajšom finále Cincinnati Masters a tak zachovať svoju druhú siatie na US Open budúcom týždeň.

Aj keď Murray preskočiť Federera Betclic-Registrácia s bonusom tu k No2 vo svete v ATP rebríčku na jeho ceste k bitie Djokovičom vo finále Rogers Cup v Montreale minulý víkend, nemohol urobiť double proti jeho nestarnúci nepriateľa v sobotu , ako Federer produkoval ešte oslňujúci tenis po zlatú behu tento týždeň vyhrať druhé semifinále 6-4, 7-6 (8-6) za hodinu a 37 minút.

Skôr, Dj okovič prekonal letargický začať nosiť nadol neortodoxný výzvu ukrajinskej kvalifikáciu Alexandr Dolgopolov 4-6, 7-6 (7-5) 6-2 za dve hodiny a 20 minút, dlhší úloha, ale nemožno porovnávať s Federer je víťazstvo cez Murray konzistencie a kvality.Konečný by mala byť blízko

Aj keď Djokovič má teraz venovaná úrovni s Murrayom ​​na 56 výhier za sezónu. - pred zvyškom poľa - bude Škót nevadí protivníka on pozná dlhšie ako všetky iní predbehol, či môže zastaviť Federer tu

Ak Djokovič vyhrá -. a stratil iba Murray a Stan Wawrinka v jeho posledných 45 zápasov - to bude kompletný súbor všetkých deviatich ATP Masters. Ak Federer má svoj siedmy titul Cincinnati, vráti sa k svojmu známom mieste za Srba a zabrániť mu v US Open čerpať až do finále.

Svet No1 má však formuláre a zranenia problémy.Bojoval Benoît Paire a David Goffin pred mazať Wawrinka v piatkovom štvrťfinále za stratu len pä� � hier. - sladkú pomstu za stratu na švajčiarsky vo francúzskom otvorené finále

Táto porážka okradnutý Djokovičom z a strela na kalendárny slame, a obavy o bolesť v lakti - ktorý sa vynoril v Kanade - tu sa spracuje v sobotu, kedy sa požaduje ošetrenie Courtside za to, čo sa zdá byť kmeň žalúdok sval, keď zdvihnete počas svojej služby akcie v polovici stretnutia.

pokúsil sa smiať ho vzápätí - "To je v poriadku," povedal. "Je to chlapec." - ale on a jeho tím bude viac úprimný so sebou v súkromných rozhovoroch v predvečer posledného major sezóny

Život Federer medzitým snáď ani nemôže byť sladšie.Na ceste k ďalším tu finále, keď sa križoval okolo Roberto Bautista Agut, Kevin Anderson a Feliciano López, vzdať sa len 17 hier, než sa zrazil s Murrayom ​​v čom bol ťažký, vysoko kvalitné semi-final.

< p> prvýkrát hrali, Murray vyhral - tu v roku 2006 - ale Federer prišiel na štyri str etnutia role

keď sa zahreje na svoju 25. stretnutie, Federer odhalil: ". Niekedy hráte príliš veľa percenta [kvôli známosti s jeho oponenta hru]. Myslím, že budem dnes ísť von a ísť na to. "

Bol verný svojmu slovu. Vnútri prvých 25 minútach sa zlomil slúžiť a prinútil Murray dvakrát zachránil, aj keď tam bola malá v ňom.Toto nebola žiadna Wimbledon pohádali.


- alebo, naozaj, niečo ako rozpaky Murray utrpel na ATP World Tour Finals v Londýne vlani

Federer, však, držal kontrolu kľúčových výmen s zlých zmenách smeru a rafinovaný využitie plátok na oboch krídlach, rovnako ako jeho nedávnej zvyk postupujúci na priebehu niekoľkých nohy net na jeho súper sekunda slúžiť.Urobil to proti Anderson a López a opakované dávky len raz proti Murray

Bol to prvý deň Federer záp as, Murray sekunda. - ale Škót vydržal zďaleka najťažší cestu k víkendu, a dobre urobil zhromaždiť dostatok energie, aby sa súťaž o to.

v prípade, že draw diktuje, že sa stretávajú na Flushing Meadows, Murray bude dúfať, že slušný odpočinku a zvuk príprava ho rameno s potrebnými zbraňami, aby sa zabránilo šestinu priama strata na súpera, ktorý sa obrátil 34 tento mesiac, ale kto nevykazuje žiadne známky vädnutia na najvyššej úrovni svojho športu.

Betclic-Okamžitý bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat