pondělí 10. dubna 2017

Castleford je Liam Finn atones pre kiks potopiť Warrington neskoré pádu brány

Tréner Castleford Daryl Powell pochválil Liam Finn po stand-off odrazil od darovania Warrington cestu späť do zápasu urovnať Super 8s thriller na vzostupe-A-hadica džungle.

tigre viedli 16-6 na zadnej strane dva Justin Carney pokusoch a jeden z Michaela Shenton keď Finn kopol priamo do rúk Richie Myler, ktorý išiel 90 metrov, čím Warrington nádej.

Je to vyzeralo, ako keby chyba Fin by stálo Castleford draho, keď Chris Sandow prevedené skúsiť Kevin Penny z doširoka na vyrovnanie skóre s iba tromi zvyšnými minútami.Ale Tigers half-back vyrobený doplní tým, že drží chladnú hlavu s časovým úsekom cez vrhnutý cieľ w ebové stránky s jeho slabšie nôh a dať Domáce celok zásadný 17-16 víťazstvo v pretekoch na štvrtom spot.Wigan je Shaun Wane pochádza súpera Leeds ako, najlepší tím super League'Přečtěte si viac

, myslel som, že to bolo naozaj skvelé o ňom, aby bolo možné zachovať pokoj, keď prišiel s docela zlé hre dať je späť v hre, 'povedal Powell. "Som naozaj rád, že sa mu podarilo urobiť s jeho ľavej nohy, keď by bol v ťažkej mieste po určitú dobu.

" Cvičí Odštartoval ľavú a je pohodlne robiť ono.Je to v súlade s ním a všeobecne zasahuje to celkom dobre. "

Powell priznal jeho strana robila to náročný pre seba v záverečných fázach, ale bol potešený s tým, ako to pomstil svoju porážku 44-6 Warrington na domácej pôde pred necelými troma týždňami.

"bolo to trochu blázon na konci," povedal. "Urobili sme dobre vyhrať, že s nimi má prevahu a naozaj veľký dôvod sa vyhrať túto hru.

" Myslel som, že máme trochu ruka v nich dostať sa späť do nej a že mám dostatok kvalitnej hráči využiť. Ale pre priesvitných vnútornostiach a večer úsilie hráči boli skvelí

"Oni opásaný nás dobré a správne naposledy sme ich hrali. - boli jednoducho príliš dobré pre nás.Ale dnes obrannú sme boli skvelí a pracoval tak tvrdo na sebe. "

víťazstvo posunie Castleford až štvrtý a dáva im šesťbodový vankúš si cez Warrington, ktorí teraz majú to všetko urobiť, aby sa chytiť tigre a Huddersfield.

"Je to ťažké pre nich, ale človek nikdy nevie," dodal Powell. "Záleží na nás, a Huddersfield a ako výsledky ísť, pretože to určite bude ťažké konkurenciu."

Warrington dominuje držanie a územia pre veľkú časť zápasu, ale mal iba dva Myler snažia a Penny je neskoro skórovať k prehliadke pre ich úsilie.

"Nemyslím si, že sme si zaslúžili vyhrať," povedal tréner Wolves Tony S mith. "Remíza by pravdepodobne boli primerane zohľadnené.Ale nadšenie je obrovská vec, ktorá nás nadchla. "

Na štyroch vyhliadkach svojej strany dodal:" Ja som neurobil matematiky. Bez ohľadu na to, keď hráte rugbyovú ligu, vyhráte. To je to, čo budeme robiť znova v piatok proti Wiganovi. Nič sa nemení, pokiaľ ide o dychtivosť, aby sa dobre darilo a vyhralo hry. "


Žádné komentáře:

Okomentovat